Τσάντες πολλαπλών χρήσεων

ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

νέες συνήθειες
νέος τρόπος σκέψης
όραμα για το αύριο
Δείτε μερικά από τα έργα μας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΡΓΑ ΜΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΤΟΜΕΑ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ MARKETING
ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ
Όλες οι τσάντες

Τσάντες για ψώνια / πολλαπλών χρήσεων  »  Non Woven RPET

Τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων Non Woven RPET
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ:
Οι τσάντες που κατασκευάζονται από R-PET, είναι ο “ΗΓΕΤΗΣ” στις τσάντες πολλαπλών χρήσεων και ότι ποιοτικότερο έχει να επιδείξει σήμερα η βιομηχανία αυτού του χώρου.

100% ανακυκλώσιμες και ιδιαίτερα φιλικές προς το περιβάλλον.

ΥΛΙΚΟ:
Κορυφαίας ποιότητας, αδιάβροχο, non woven recyclable (R) PET, πάχους 120, 130, 140, 150 γρ/Μ2.
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ:
Γυαλιστερή ή ματ πλαστικοποίηση.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Μπορεί να κατασκευαστεί σε οποιαδήποτε διάσταση.
ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:
10.000 τεμάχια
Ζητήστε μας προσφορά για αυτές τις τσάντες
ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ / ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ:
Το ανακυκλωμένο PET (R-PET) είναι μια υψηλής ποιότητας και extra ανθεκτική ίνα πολυεστέρα κατασκευασμένη από 100% ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια PET (μπουκάλια νερού – αναψυκτικών μετά την κατανάλωση τους). Οι ετικέτες αφαιρούνται από τα μπουκάλια, τα μπουκάλια αλέθονται / θρυμματίζονται και πλένονται και από τα ανακυκλωμένα πλαστικά, μπουκάλια κατασκευάζεται το R-PET.

Το ανακυκλωμένο R-PET είναι ένα πολύ φιλικό προς το περιβάλλον υλικό, καθώς με την χρήση του, μειώνουμε την παραγωγή νέου πλαστικού και ανακυκλώνουμε το παλιό πλαστικό σε νέο πλαστικό. Συνεπώς διατηρούμε τα μπουκάλια εκτός των χώρων υγειονομικής ταφής και των ωκεανών! Επιπλέον, το R-PET κατασκευάζεται με πολύ λιγότερη καταναλώσιμη ενέργεια.

Ένας σωστός τρόπος για τη διατήρηση των φυσικών πόρων και τη μείωση της επιβάρυνσης για το περιβάλλον. Ανεξάρτητες έρευνες αποδεικνύουν ότι οι μεσαίου μεγέθους επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες αγορών πολλαπλών χρήσεων από R-PET, έχουν τις χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις σε σύγκριση με άλλες τσάντες.

Όσον αφορά στην χρήση τους για ψώνια στο super market ή οπουδήποτε αλλού, ίσως μιλάμε για την ιδανικότερη επιλογή. Γερή, στιβαρή, crystal clear σε διαφάνεια (εάν απαιτείται), σιγουριά και αξιοπιστία στην χρήση με αντοχή φορτίου που σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνάει κατά πολύ και τα 25 κιλά (αναλόγως του πάχους του υλικού).

Προσφέρει τεράστια αντοχή στην σκληρή και την μακροχρόνια χρήση. Έχει υπολογιστεί, ότι μια τετραμελής οικογένεια, με τακτικές εβδομαδιαίες επισκέψεις στο super market, δεν πρόκειται να χρειαστεί πάνω από 3 με 4 τέτοιες τσάντες για έναν ολόκληρο έτος!

Οι τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων από R-PET, είναι σχετικά ακριβότερες από αντίστοιχου μεγέθους τσάντες από woven ή non-woven PP, αλλά τελικά εάν αναλογιστεί κανείς την αντοχή και την μακροζωία τους, ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτεί...

Ένα πάντως είναι το σίγουρο: Οι πελάτες σας θα την λατρέψουν!

Ζητήστε μας προσφορά για αυτές τις τσάντες
Για τις εξατομικευμένες διαφημιστικές ανάγκες, απαιτήσεις
και ιδιαιτερότητες της δικής σας επιχείρησης »
Τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων Non Woven RPET
««  ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ
Δείτε μερικές προτάσεις εκτύπωσης
Δείτε μερικά από τα έργα μας
www.rebags.gr
Σύγχρονες, οικολογικές λύσεις μεταφοράς προϊόντων - Χονδρική πώληση
Copyright© - 2018 • rebags.gr
Version 1.2