Τσάντες πολλαπλών χρήσεων

ΤΣΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

νέες συνήθειες
νέος τρόπος σκέψης
όραμα για το αύριο
Δείτε μερικά από τα έργα μας
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΡΓΑ ΜΑΣ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΤΟΜΕΑ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
ΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ MARKETING
ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ
Διαφημιστικές τσάντες πολλαπλών χρήσεων χονδρική
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ότι θέλετε να μάθετε για τις επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες για ψώνια θα το βρείτε εδώ!
Βεβαίως, είμαστε πάντα στην διάθεση σας να απαντήσουμε σε οποιοδήποτε ερώτημα ή απορία σας σχετικά με τις επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων, την διάθεση τους, την χρησιμότητα τους και τα ειδικά χαρακτηριστικά τους.

Εάν λοιπόν έχετε κάποιες περαιτέρω απορίες, για τις οποίες δεν βρήκατε την απάντηση στην παρούσα σελίδα, επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε άμεσα την βοήθεια ή τις διευκρινήσεις που χρειάζεστε.

     
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WOVEN PP ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
Για να έχετε μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα για το παραπάνω υλικό, κατ’ αρχήν θα πρέπει να καταλάβετε τι ακριβώς σημαίνει η περιγραφή του: Η λέξη WOVEN στα Ελληνικά σημαίνει Υφαντό, Ύφανση, Πλέξη και το PP είναι η συντομογραφία ενός συνθετικού υλικού του πολυπροπυλενίου. Δηλαδή ο όρος WOVEN PP μεταφράζεται σαν Υφαντό ή πλεκτό πολυπροπυλένιο.

Το πολυπροπυλένιο (PP) είναι μια θερμοπλαστική ρητίνη που παράγεται από τον πολυμερισμό του πολυπροπυλενίου. Το υφαντό πολυπροπυλένιο δημιουργείται όταν νήματα ή λωρίδες πολυπροπυλενίου οι οποίες είναι μαζί υφασμένες (πλεγμένες) σε 2 δυο διαφορετικές κατευθύνσεις κάθετα και οριζόντια. Το αποτέλεσμα αυτής της ύφανσης / πλέξης, είναι ένα πολύ ελαφρύ και ταυτόχρονα πολύ ανθεκτικό υλικό, για την συγκράτηση και φύλαξη βαρειών αντικειμένων.

Οι τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων που κατασκευάζονται με WOVEN-PP είναι κατά κύριο λόγο μη τοξικές, αναπνέουν (επιτρέπουν την ροή αέρα), έχουν μεγάλη αντοχή στην συγκράτηση βάρους και προστατεύουν τα προϊόντα από ζημιές και χτυπήματα.

Συμπερασματικά, αυτές οι τσάντες θεωρούνται από πολλούς σαν οι πιο κατάλληλες τσάντες για ψώνια στο super market, αφού τα προϊόντα που αγοράζουμε από εκεί είναι συνήθως πολλά και μερικές φορές αρκετά βαριά (φρούτα, μπουκάλια ποτών / αναψυκτικών, γάλα κτλ).
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WOVEN PP - LAMINATED ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
Ο όρος LAMINATED, δηλώνει αυτό που λέμε πλαστικοποίηση. Δηλαδή, για αυτές τις τσάντες ισχύει ότι ακριβώς περιγράφουμε στην αμέσως προηγούμενη ερώτηση (WOVEN PP), με την διαφορά ότι αυτές οι τσάντες είναι πλαστικοποιημένες. Διαθέτουν δηλαδή μια έξτρα στρώση στην εξωτερική τους επιφάνεια.

Αυτή η έξτρα στρώση (η πλαστικοποίηση) προσδίδει μια πιο λεία υφή και πιο γυαλιστερή όψη στην τσάντα. Επίσης την καθιστά πολύ πιο αποτελεσματική στη συγκράτηση της υγρασίας μιας και δεν επιτρέπει να εισέλθει νερό ή άλλα υγρά στο εσωτερικό τις τσάντας.

Συμπερασματικά, εάν θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα την εμφάνιση της τσάντας, θα πρέπει να προτιμήσουμε την πλαστικοποιημένη έκδοση (LAMINATED). Είναι ιδανική στο να προσφέρει ένα πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα στην εκτύπωση της εξωτερικής της επιφάνειας. Το εικαστικό φαίνεται καλύτερο, με υψηλότερη ανάλυση και ιδιαίτερη λεπτομέρεια.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NON WOVEN ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
Ο όρος ΝΟΝ WOVEN δηλώνει ότι το υλικό της τσάντας ΔΕΝ είναι κατασκευασμένο με την μέθοδο της πλέξης - ύφανσης.

Πρόκειται δηλαδή πάλι για πολυπροπυλένιο (με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω), αλλά κατασκευάζεται με διαφορετικό τρόπο:

Το ΝΟΝ WOVEN είναι πολλαπλές στρώσεις φύλλων ή ιστών πολυπροπυλενίου, που συνδέονται μεταξύ τους με μηχανική, θερμική ή χημική σύμπλεξη. Είναι επίπεδα και συνήθως πορώδη φύλλα κατασκευασμένα από τετηγμένο πολυπροπυλένιο. Δεν κατασκευάζονται με την μέθοδο της ύφανσης ή του πλεξίματος (όπως το WOVEN PP) και για το λόγο αυτό δεν απαιτείται η προηγούμενη μετατροπή τους σε ίνες ή νήματα.

Οι τσάντες για ψώνια που είναι κατασκευασμένες από ΝΟΝ WOVEN, μιμούνται την αίσθηση, την εμφάνιση, την υφή και την αντοχή του υφάσματος.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NON WOVEN LAMINATED ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
Ο όρος LAMINATED, δηλώνει αυτό που λέμε πλαστικοποίηση. Δηλαδή, για αυτές τις τσάντες ισχύει ότι ακριβώς περιγράφουμε στην αμέσως προηγούμενη ερώτηση (NON WOVEN), με την διαφορά ότι αυτές οι τσάντες είναι πλαστικοποιημένες. Διαθέτουν δηλαδή μια έξτρα στρώση στην εξωτερική τους επιφάνεια.

Αυτή η έξτρα στρώση (η πλαστικοποίηση) προσδίδει μια πιο λεία υφή και πιο γυαλιστερή όψη στην τσάντα. Επίσης την καθιστά πολύ πιο αποτελεσματική στη συγκράτηση της υγρασίας μιας και δεν επιτρέπει να εισέλθει νερό ή άλλα υγρά στο εσωτερικό τις τσάντας.

Συμπερασματικά, εάν θέλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα την εμφάνιση της τσάντας, θα πρέπει να προτιμήσουμε την πλαστικοποιημένη έκδοση (LAMINATED). Είναι ιδανική στο να προσφέρει ένα πιο καλαίσθητο αποτέλεσμα στην εκτύπωση της εξωτερικής της επιφάνειας. Το εικαστικό φαίνεται καλύτερο, με υψηλότερη ανάλυση και ιδιαίτερη λεπτομέρεια.
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ "WOVEN" & "NON WOVEN" / ΠΟΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?
Τόσο οι τσάντες από WOVEN-PP όσο και οι τσάντες από NON-WOVEN-PP, είναι κατασκευασμένες από ανακυκλωμένο πολυπροπυλένιο. Η διαφορά τους είναι στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάζονται.

Και στις δυο του μορφές το πολυπροπυλένιο είναι ένα ιδιαιτέρως ανθεκτικό υλικό και όταν χρησιμοποιείται για την κατασκευή επαναχρησιμοποιούμενων τσαντών, θα προσφέρει σίγουρα ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αξιόπιστης χρήσης. Και οι δύο τύποι υφασμάτων έρχονται σε διάφορα χρώματα και είναι δεκτικοί σε διαφορετικές μεθόδους εκτύπωσης.

Τόσο το WOVEN όσο και το NON-WOVEN PP, μπορούν να διαθέτουν πλαστικοποίηση.

Ο γενικός κανόνας είναι ότι οι τσάντες από WOVEN-PP είναι πάντα λίγο ακριβότερες από τις NON-WOVEN-PP. Έχουν μια πιο πολύπλοκη διαδικασία κατεργασίας και παραγωγής και αυτό συμβάλει αρνητικά στο τελικό κόστος τους. Το λίγο ακριβότερο κόστος τους όμως, θα το καλύψουν σίγουρα με την αξιοπιστία και την αντοχή τους. Σαφέστερα, υπερτερούν έναντι των NON-WOVEN PP στην αντοχή φορτίου / βάρους και στην αξιοπιστία. Ας μη ξεχνάμε ότι το WOVEN-PP χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια σαν υλικό μεταφοράς βαριών αντικειμένων, όπως άμμο και άλλα υλικά οικοδομών, ξύλα, πέτρες και γενικά βαριά υλικά.

Από την άλλη, εάν ο προϋπολογισμός σας είναι κάπως πιο σφικτός και πιο περιορισμένος, τότε οι τσάντες NON-WOVEN PP θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Επίσης, εάν το εικαστικό που επιθυμείτε να εκτυπώσετε στις τσάντες σας απαιτεί περίπλοκα και με ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ανάλυση εκτυπώσεις, τότε σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε την χρήση του NON-WOVEN PP.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ R-PET ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
Αρχικά θα πρέπει να εξηγήσουμε μερικά βασικά πράγματα για το R-PET. Τα αρχικά της λέξης PET, στα ελληνικά μεταφράζονται ως: Τερεφθαλικό πολυαιθυλένιο. Το πρόθεμα R που προηγείται, δηλώνει ότι το υλικό είναι Recycled, δηλαδή ανακυκλωμένο.

Το υλικό είναι πασίγνωστο σε όλους μας, μιας και από αυτό κατασκευάζονται σήμερα σχεδόν όλες οι πλαστικές φιάλες και δοχεία στην βιομηχανία των τροφίμων και ποτών. Σχεδόν όλα τα μπουκάλια των αναψυκτικών και των εμφιαλωμένων νερών που βλέπουμε στα ράφια των Super Markets, είναι κατασκευασμένα από PET.

Οι λόγοι που οδήγησαν στην πλήρη επικράτηση του ΡΕΤ σαν υλικού συσκευασίας στα τρόφιμα είναι τόσοι πολλοί που το καθιστούν σχεδόν αναντικατάστατο (διαφάνεια, ασφάλεια στην επαφή με τρόφιμα, αδιαπέραστο από νερό και υγρασία, χαμηλό βάρος, υψηλή μηχανική αντοχή και άλλα πολλά). Ένα βασικό πλεονέκτημα του ΡΕΤ είναι ότι έχει μια καθιερωμένη υποδομή ανακύκλωσης και μπορεί να ανακυκλωθεί πολλές φορές. Οι εξαιρετικές φυσικές του ιδιότητες επιτρέπουν την κατασκευή του με τέτοιο τρόπο, ο οποίος ελαχιστοποιεί τη χρήση των φυσικών πόρων.

Το ανακυκλωμένο PET (R-PET) είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για το παρθένο ΡΕΤ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλές εφαρμογές. Η χρήση του πλαστικού R-PET αυξάνεται συνεχώς, λόγω του χαμηλού αποτυπώματος άνθρακα (εξοικονόμηση πρώτων υλών απαιτώντας λιγότερη ενέργεια), ανακύκλωσης (μείωση απορριμμάτων) και ισχυρών περιβαλλοντικών διαπιστευτηρίων.

Οι τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων που κατασκευάζονται από R-PET, είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η βιομηχανία σε αυτόν τον τομέα. Υπάρχει και αυτό σε δυο εκδόσεις φινιρίσματος: (με ή χωρίς πλαστικοποίηση).

Την συνιστούμε ανεπιφύλακτα, παρόλο της ακριβότερης τιμής της σε σχέση με τις WOVEN και τις NON-WOVEN τσάντες από πολυπροπυλένιο (PP).
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ POLYESTER ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
Αυτό που πραγματικά χρειάζεται να γνωρίζετε για το υλικό αυτό (POLYESTER / ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ) είναι ότι είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στους λεκέδες και στο νερό υλικό. Το συναντάμε σε μια τεράστια γκάμα διαφορετικών προϊόντων.

Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τον πολυεστέρα είναι ότι ανακυκλώνεται καλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.

Ο πολυεστέρας έχει μια απαλή, σχεδόν μεταξένια αίσθηση. Όταν πρόκειται για δύναμη και ανθεκτικότητα, ο πολυεστέρας είναι βασιλιάς! Είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο στην φροντίδα του και γενικά είναι ένα πολύ ανέξοδο υλικό.

Οι παραπάνω παράγοντες σε συνδυασμό με τον μικροσκοπικό χώρο που καταλαμβάνει όταν διπλωθεί σε μέγεθος τσέπης (pocket – size), καθιστούν τις τσάντες από πολυεστέρα μια εξαιρετική επιλογή τόσο για την ανθεκτικότητα τους, όσο και για το μέγεθος και το βάρος τους που σας επιτρέπουν να την έχετε πάντα μαζί σας (π.χ. μέσα στην τσάντα σας) για κάποια γρήγορη ή μη προγραμματισμένη επίσκεψη στο Super Market για τα λίγα ψώνια της τελευταίας στιγμής.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ COTTON ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τις βαμβακερές τσάντες COTTON, καθώς πρόκειται για ένα υλικό που το γνωρίζουμε όλοι.

Η χρήση του στις επαναχρησιμοποιήσιμες τσάντες για ψώνια, είναι κάπως αμφιλεγόμενη, μιας και το βαμβάκι απαιτεί μεγάλες ποσότητες νερού κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης και της παραγωγής του.

Εδώ όμως έρχεται ένας πολύ μεγάλος αντισταθμιστικός παράγοντας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την μεγάλη τους αντοχή και η επαναχρησιμοποίηση τους για πολλές - πολλές φορές.

Μια βαμβακερή τσάντα, με την σωστή της χρήση, είναι τελικά βιώσιμη και αρκετά οικολογική επιλογή αφού θα αντέξει να πλυθεί πάρα πολλές φορές, έχει πολύ μεγάλη αντοχή και μακροζωία στην σκληρή χρήση και πάνω απ’ όλα είναι τελικά κατασκευασμένη από βαμβάκι το οποίο είναι φυσικό, φιλικό στο περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο υλικό.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FELT ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
FELT = ΤΣΟΧΑ

Πρόκειται για την γνωστή σε όλους μας τσόχα, ένα κλωστοϋφαντουργικό υλικό κατασκευασμένο από συνθετικές ίνες πολυεστέρα όπως ακρυλικό ή ακρυλονιτρίλιο.

Η τσόχα υπόκειται σε μια ειδική κατεργασία για την αραίωση και την διάτρηση της, σε ειδικά για τον σκοπό αυτό μηχανήματα. Το αποτέλεσμα είναι ένα αρκετά ανθεκτικό υλικό, κατάλληλο για την μεταφορά προϊόντων μεσαίου ή χαμηλού βάρους.

Κύριο χαρακτηριστικό της τσόχινης τσάντας είναι το ιδιαίτερα χαμηλό βάρος της (είναι πανάλαφρη) και η σχετικά καλή αντοχή της στην χρήση.

Επίσης, ο τρόπος και οι διαδικασίες παραγωγής της, είναι ιδιαίτερα συμβατές με τα παγκόσμια οικολογικά standards και το σημαντικότερο: οι τσάντες για ψώνια κατασκευασμένες από τσόχα, είναι 100% ανακυκλώσιμες.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JUTE ή JUCO ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
Jute = Γιούτα (το φυτό)

Η γιούτα είναι μια φυσική ίνα γνωστή ως χρυσή ίνα. Είναι μία από τις φθηνότερες και ισχυρότερες από όλες τις φυσικές ίνες και θεωρείται ως ίνα του μέλλοντος.

Η γιούτα, μετά το βαμβάκι, είναι η δεύτερη στην παγκόσμια παραγωγή υφαντικών ινών. Η Ινδία, το Μπαγκλαντές, η Κίνα και η Ταϊλάνδη είναι οι κορυφαίοι παραγωγοί της Γιούτας. Παράγεται επίσης στη νοτιοδυτική Ασία και τη Βραζιλία. Η ινδική γιούτα είναι επίσης γνωστή ως Pat, kosta, Nalita, Bimli ή Mesta. Η Ινδία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός προϊόντων από γιούτα στον κόσμο.

Η καλλιέργεια της γιούτας στην Ινδία περιορίζεται κυρίως στα κράτη της ανατολικής περιοχής. Στην Ινδία πάνω από 4 εκατομμύρια οικογένειες συμμετέχουν στην καλλιέργεια ακατέργαστης γιούτας.

  • Είναι ιδιαιτέρως φιλκό προς το περιβάλλον υλικό.
  • Είναι ετήσια ανανεώσιμη και βιοδιασπώμενη.
  • Διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος.
  • Οι ίνες γιούτας είναι 100% βιοδιασπώμενες και συνεπώς φιλικές προς το περιβάλλον.
  • Η γιούτα έχει χαμηλές ανάγκες σε φυτοφάρμακα και λιπάσματα.
  • Έχει μεγάλη αντοχή σε εφελκυσμό (η άσκηση δύο ισοδύναμων αλλά αντίρροπων δυνάμεων πάνω σ' ένα σώμα, που τείνουν να οδηγήσουν στο τέντωμά του) και χαμηλή εκτατότητα (δεν ξεχειλώνει).
Οι τσάντες Juco είναι κατασκευασμένες από 75% γιούτα και 25% βαμβάκι. Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να λαμβάνουν τις καλύτερες ιδιότητες τόσο της γιούτας όσο και του βαμβακιού και να δημιουργούν μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση.

Το Juco έχει πολύ λεπτότερο ύφασμα, πολύ παρόμοιο με το βαμβάκι ή τον καμβά και έτσι επιτρέπει μια λεπτότερη εκτύπωση. Το Juco έχει όλη την ευελιξία τόσο της γιούτας όσο και του βαμβακιού, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τον ίδιο τρόπο - τσάντες για μπουκάλια κρασιού, τσάντες αγορών, τσάντες μόδας και τσάντες δώρου.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BAMBOO ΣΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ?
Το μπαμπού δεν είναι μόνο η τροφή για τα αγαπητά μας Panda, είναι επίσης ένα υλικό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών διαφορετικών ειδών και προϊόντων.

Προϊόντα που προορίζονται για την αλιεία, τον εξοπλισμό κουζίνας, διακοσμητικά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, κατασκευή σχοινιών και άλλα πολλά.

Από τις ίνες μπαμπού μπορεί να παραχθεί ένα πολύ λεπτό ύφασμα που μοιάζει βαμβάκι, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο από μπαμπού.

Από αυτό το μπαμπού ύφασμα, διαθέτουμε τσάντες μεταφοράς που μπορούν να τυπωθούν με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους.

Αυτές οι τσάντες είναι ιδιαίτερα ισχυρές μιας και είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό και φυσικό υλικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.
ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ?
Είμαι ιδιώτης!
Υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτώ από εσάς τσάντες πολλαπλών χρήσεων σε μικρές ποσότητες (λιανική πώληση), για προσωπική μου χρήση?
 
Δυστυχώς ΟΧΙ!

Η REBAGS, εξειδικεύεται αποκλειστικά και μόνο στην ΧΟΝΔΡΙΚΗ διάθεση και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει λιανικές πωλήσεις.

Η δραστηριότητα της περιορίζεται μόνο στον χονδρικό εμπόριο, στην διάθεση και την προμήθεια τσαντών πολλαπλών χρήσεων σε μαζικές ποσότητες, σε μεγάλα καταστήματα, υπεραγορές, Super Markets και επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου σε Ελλάδα και Κύπρο.
Δείτε μερικές προτάσεις εκτύπωσης
Δείτε μερικά από τα έργα μας
www.rebags.gr
Σύγχρονες, οικολογικές λύσεις μεταφοράς προϊόντων - Χονδρική πώληση
Copyright© - 2018 • rebags.gr
Version 1.2