REUSE
REDUCE
RECYCLE
REBAGS!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ - ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

MENU ∇ ☰
Φαντασθείτε
να είχατε στην διάθεση σας, χιλιάδες διαφημιστικά ταμπλό και πινακίδες
στην πόλη που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας!
Φαντασθείτε
να μπορούσατε μόνοι σας, εύκολα και απλά,
να καθορίζατε το προϊόν που αυτά θα προέβαλαν,
ή το μήνυμα που ΕΣΕΙΣ θέλατε να περάσετε
στο κοινό της πελατειακής σας βάσης,
ή απλά και μόνο το λογότυπο σας!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ!
Ο κόσμος γύρο μας αλλάζει! Εκσυγχρονίζεται!
Και μαζί του αλλάζουν πολλές από τις
τακτικές marketing και προώθησης που ήταν παγιωμένες για δεκαετίες.
Οι νέες τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων, είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ κινητό ταμπλό!
Είναι η δική σου, ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ κινητή επιγραφή, η οποία όσο πιο έξυπνα σχεδιασμένη είναι,
τόσο περισσότερο θα αγαπηθεί, τόσο περισσότερο θα χρησιμοποιηθεί,
τόσο περισσότερη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διαφήμιση θα έχει να σου προσφέρει. Απλά! Φθηνά! Στοχευμένα!
Φαντασθείτε
να είχατε στην διάθεση σας, χιλιάδες διαφημιστικά ταμπλό και πινακίδες στην πόλη που δραστηριοποιείται η επιχείρηση σας!
Φαντασθείτε
να μπορούσατε μόνοι σας, εύκολα και απλά, να καθορίζατε το προϊόν που αυτά θα προέβαλαν, ή το μήνυμα που ΕΣΕΙΣ θέλατε να περάσετε στο κοινό της πελατειακής σας βάσης, ή απλά και μόνο το λογότυπο σας!
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ!

Ο κόσμος γύρο μας αλλάζει! Εκσυγχρονίζεται!

Και μαζί του αλλάζουν πολλές από τις τακτικές marketing και προώθησης που ήταν παγιωμένες για δεκαετίες.

Οι νέες τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων, είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ κινητό ταμπλό! Είναι η δική σου, ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ κινητή επιγραφή, η οποία όσο πιο έξυπνα σχεδιασμένη είναι, τόσο περισσότερο θα αγαπηθεί, τόσο περισσότερο θα χρησιμοποιηθεί, τόσο περισσότερη ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διαφήμιση θα έχει να σου προσφέρει.

Απλά! Φθηνά! Στοχευμένα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΑΝΤΕΣ - ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΧΑΜΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ!
Οι χρήσεις τους, η καταλληλότητα τους για πολλαπλές επαγγελματικές δραστηριότητες και οι χιλιάδες εν δυνάμει εφαρμογές που έχουν οι νέες αυτές διαφημιστικές τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων, τις καθιστούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι, σχεδόν σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς.

Όχι μόνο λόγω της αναγκαιότητας τους και της ευκολίας που προσφέρουν, αλλά κυρίως λόγω της προστιθέμενη αξίας που δίνουν, τόσο στο προϊόν αυτό καθαυτό, όσο και στη ποιότητα των προσφερομένων στον πελάτη υπηρεσιών.

Η ερώτηση: “Που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν οι διαφημιστικές τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων;”, έχει μία και μόνο απάντηση: ΠΑΝΤΟΥ!

Στις μέρες μας άλλωστε, μετά και την καθολική και σε παγκόσμιο επίπεδο επικράτηση των επαναχρησιμοποιούμενων αυτών τσαντών και των υλικών με τα οποία κατασκευάζονται, το κόστος τους πλέον έχει ‘κατρακυλήσει’ σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα. Τόσο χαμηλά, έτσι ώστε να μην είναι πλέον ένα ογκώδες και δυσβάσταχτο έξοδο για μια επιχείρηση. Εάν συνυπολογίσουμε και τις διαφημιστικές απολαβές που θα προσδώσει στην επιχείρηση, σε πολλές περιπτώσεις, αντί για έξοδο, με την κατάλληλη αξιοποίηση μετατρέπεται σε έσοδο!

Οι επαγγελματικοί τομείς στους οποίους ενδείκνυται η χρήση της νέας αυτής τσάντας πολλαπλών χρήσεων, είναι αναρίθμητοι.

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των επιχειρηματιών που το βλέμμα τους είναι συνέχεια στραμμένο σε δημιουργικές και οικονομικά αποδοτικές διαφημιστικές τεχνικές και τεχνικές marketing με υψηλή απόδοση της επένδυσης σας, τότε οι νέες τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες πολλαπλών χρήσεων

Οποιαδήποτε κι αν είναι η δραστηριότητας της επιχείρησής σας, ΠΑΝΤΑ μπορείτε να χρησιμοποιείτε διαφημιστικές τσάντες για τους πελάτες σας.

Πρώτα απ’ όλα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι επιχειρήσεις όλων των τύπων και μεγεθών έχουν μόνο οφέλη να αποκομίσουν από την διαφημιστική τους τσάντα. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν πρόκειται για καθαρά εμπορική επιχείρηση αλλά κάποιον οργανισμό (μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, φιλανθρωπικά ιδρύματα κτλ.) θα πρέπει να εξετάσετε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της κατασκευής μιας μεγάλης, ποιοτικής και λειτουργικής διαφημιστικής τσάντας πολλαπλών χρήσεων, όχι μόνο για τους πελάτες σας αλλά και για τους υποστηρικτές - χορηγούς σας.

Σε γενικές γραμμές, το καλό marketing δεν είναι ποτέ αρκετό. Είναι κάτι που δεν μπορούμε εύκολα να χορτάσουμε. Πάντα θέλουμε κι άλλο. Δεν έχει σημασία εάν είμαστε επιχείρηση τους ενός ατόμου, φιλανθρωπικός οργανισμός για την προστασία των δασών της Μαδαγασκάρης, ή μια μεγάλη και επώνυμη πολυεθνική. Το σωστό marketing είναι η πηγή ζωής της επιχείρησης ή του οργανισμού μας για την διατήρηση της, για την συνεχή της ανάπτυξη και για την επίτευξη των στόχων της, όποια και εάν είναι η αποστολή και η δραστηριότητα της.

Γιατί λοιπόν να μην τον κάνουμε με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να είναι οικονομικά αποδοτικό, να κάνει την επωνυμία και το λογότυπο μας να ξεχωρίζει και ταυτόχρονα να διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας τους μια ποιοτική, άνετη και ανθεκτική τσάντα για ψώνια πολλαπλών χρήσεων.

τσαντες - non woven

Μια τσάντα την οποία τελικά ο πελάτης μας θα χρησιμοποιήσει όχι μόνο στο δικό μας κατάστημα αλλά και σε άλλα καταστήματα, διαφημίζοντας ταυτόχρονα την ΔΙΚΗ ΜΑΣ επιχείρηση.

Ακριβώς για αυτόν τον παραπάνω λόγο, εμείς στη reBAGS, πιστεύουμε ότι η τσάντα που θα προσφέρετε - πουλήσετε στον πελάτη σας, θα πρέπει να είναι αρκετά καλής ποιότητας, άνετη, λειτουργική και ιδιαιτέρως ανθεκτική στην σκληρή χρήση, έτσι ώστε να μην την αποχωρίζεται ποτέ.

Να την έχει πάντα μαζί του κάθε φορά που θα κάνει τα ψώνια του. Από οπουδήποτε!

Καταφέρνοντας αυτό, τότε σίγουρα θα καταφέρετε και την επόμενη πώληση τσάντας, στον ίδιο πελάτη, διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο το οικονομικό σας όφελος από την πώληση μιας ακόμη τσάντας, αλλά κάτι σημαντικότερο· διευρύνοντας ακόμα περισσότερο την αναγνωρισιμότητα του brand και γενικότερα της επιχείρησης σας.

Διαφημιστικές τσάντες

ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΑΣ:

Υπάρχουν ορισμένα απαραίτητα βήματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αγοράσετε τις τσάντες σας:

Πρώτον, ξεκινήστε εξασφαλίζοντας ότι η τσάντα σας είναι φτιαγμένη από υλικό υψηλής ποιότητας που επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση της, πολλές - πολλές φορές. Αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε.

Εάν η διατιθέμενη στους πελάτες σας τσάντα, αρχίσει να παραποιείται η να καταστρέφεται από την πρώτη της χρήση, δεν θα έχει μόνο κακή αντανάκλαση της επιχείρησης σας, αλλά ταυτόχρονα επίσης θα ωθήσει τον πελάτη σας στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιείτε την εταιρική σας τσάντα περισσότερο για λόγους marketing και διαφήμισης, χωρίς να σημαίνει κάτι για εσάς η ικανοποίηση του. Έτσι, θα δημιουργήσετε έναν ΜΗ ικανοποιημένο πελάτη, με αποτέλεσμα να έχετε μια απόδοση της επένδυσης σας, πολύ χαμηλότερη της αναμενόμενης.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι ο σχεδιασμός, τα χρώματα και το design, είναι μοναδικά, ξεχωριστά και φτιαγμένα ειδικά για την επιχείρηση σας. Όσο πιο μοναδική και καλά σχεδιασμένη είναι η τσάντα σας, τόσο πιο αναγνωρίσιμη θα είναι η επιχείρηση σας. Αυτό θα κάνει την επιχείρηση σας να αποκτήσει μια πιο μοναδική, πιο σημερινή και πιο φρέσκια υπόσταση στα μάτια των πελατών σας, αλλά και σε όσους την δουν στο δρόμο, στο ταξί, στο λεωφορείο, στο Super Market κτλ.

Σκεφτείτε λοιπόν πολύ το σχεδιασμό, καθώς αυτή είναι η πιο σημαντική πτυχή για το αν θα αποφέρουν τα αναμενόμενα οι διαφημιστικές σας προσπάθειες και ενέργειες. Μετατρέψτε της τσάντα σε μέσο επικοινωνίας και συνομιλίας με τους υποψήφιους πελάτες σας! Σαν κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να παρατηρηθεί. Εάν το αποτέλεσμα είναι αισθητικά ευχάριστο, οι ήδη υπάρχοντες πελάτες σας θα θέλουν να την χρησιμοποιούν ακόμη περισσότερο, αλλά θα δημιουργήσετε την επιθυμία και σε άλλους, ΝΕΟΥΣ πελάτες να βρουν και να χρησιμοποιήσουν μια ίδια τσάντα.

τσάντες για ψώνια - super market

Γενικά, το εικαστικό (το θέμα) που θα είναι εκτυπωμένο στην τσάντα σας, (μετά την ποιότητα και την αντοχή της), είναι ο δεύτερος σημαντικός και καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη των διαφημιστικών σας στόχων και της οικονομικής της απόδοσης.

Δώστε μεγάλη έμφαση και προσοχή στο θέμα που θα έχει η τσάντας σας τυπωμένο. Σκεφτείτε το πολύ προσεκτικά και (κατά τη γνώμη μας) συμβουλευτείτε έναν καλό γραφίστα, καθοδηγήστε τον σύμφωνα μα τις απαιτήσεις σας και ζητήστε του να σας παρουσιάζει 4 - 5 ιδέες, μέσα από τις οποίες θα βρείτε αυτό που αρμόζει καλύτερα στην δική σας επιχείρηση. Γιατί αυτό που αρμόζει στην δική σας επιχείρηση, δεν το ξέρει κανένας γραφίστας και γενικότερα κανένας άλλος εκτός από εσάς.

Τέλος, μια τρίτη συμβουλή που μπορούμε να σας δώσουμε από την εμπειρία μας, είναι η τακτική και συχνή ανανέωση των θεμάτων που θα χρησιμοποιήσετε για την εκτύπωση της τσάντας σας. Εάν για παράδειγμα έχετε καταφέρει να αρέσουν πολύ στους πελάτες σας κάποια θέματα εκτύπωσης που έχετε χρησιμοποιήσει, τότε θα τους εντείνετε αρκετά την προσμονή και το ενδιαφέρον για το επόμενο θέμα εκτύπωσης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα αγοράσουν και την επόμενη τσάντα που θα τυπώσετε (χωρίς να έχει καταστραφεί αυτή που ήδη έχουν), μόνο και μόνο γιατί θα τους αρέσει το θέμα της εκτύπωσης.

Επίσης, δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, η διοργάνωση ενός δημόσιου διαγωνισμού μεταξύ των πελατών σας (και όχι μόνο), για την σύλληψη και την δημιουργία του θέματος που θα έχει τυπωμένο επάνω της η επόμενη τσάντας σας. Δώστε ένα μεγάλο έπαθλο στον νικητή του διαγωνισμού και αναγράψτε διακριτικά κάπου στην τσάντα το όνομα του. Αυτόματα η τσάντα σας έχει γίνει επώνυμη. Την έχει φανταστεί κάποιος και έχει δουλέψει πάνω της. Δεν είναι πλέον μια απρόσωπη τσάντα!

πάνινες τσάντες

Πρέπει να γνωρίζετε ότι μετά την υποχρεωτική διανομή της τσάντας για ψώνια πολλαπλών χρήσεων από όλα τα καταστήματα, οι διαφημιστικοί ορίζοντες που ανοίγονται για την επιχείρηση σας είναι ανεξάντλητοι. Και θα πρέπει να τους χειριστείτε / εκμεταλλευτείτε σωστά.

Με τις σωστές ιδέες και με έξυπνους χειρισμούς από την πλευρά σας, θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο και προς όφελος σας τις νέες αυτές τσάντες για ψώνια πολλαπλών χρήσεων, που μπήκαν για τα καλά στη ζωή όλων μας.

Για παράδειγμα, πιστεύουμε ότι είναι πολύ εύκολο για τον επιχειρηματία να επικοινωνήσει στον καταναλωτή / πελάτη του, ότι πάνω από ένα χρηματικό ποσό αγορών που θα πραγματοποιήσει, θα λάβει δωρεάν 2 τσάντες. Επίσης πιστεύουμε ότι είναι πολύ εύκολο πια για τον επιχειρηματία, να τρέξει μια διαφημιστική καμπάνια ενός συγκεκριμένου προϊόντος σαν θέμα εκτύπωσης των τσαντών και να ζητήσει ολόκληρο, ή μέρος του κόστους κτίσης και εκτύπωσης των τσαντών από τον προμηθευτή - κατασκευαστή - εισαγωγέα του διαφημιζομένου αυτού προϊόντος. Δύσκολα κάποιος προμηθευτής θα του το αρνηθεί...

τσάντες πάνινες
Τσάντες Πολλαπλών Χρήσεων - Rebags.gr
ΤΣΑΝΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ
Σύγχρονες οικολογικές λύσεις μεταφοράς προϊόντων και διαφήμισης
• ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ •
Copyright© 2019/2020 • REBAGS.GR
Version 2.1
Rebags FacebookWhatsApp: Chat with Rebags
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗΣ COOKIES:

Σε αυτόν τον ιστοχώρο χρησιμοποιούμε cookies προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης της ιστοσελίδας.
Εφόσον συνεχίσετε την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας, αποδέχεστε την χρήση cookies.

ΣΥΜΦΩΝΩ